Citrulin Malat - GymBeam

ProizvođačGymBeam

95 %

Citrulin Malat je namijenjen svim sportašima snage i izdržljivosti koji žele poboljšati svoje performanse. Proizvod je kombinacija aminokiselina L-citrulina i malata ili jabučne kiseline. Ova kombinacija jamči maksimalnu podršku za proizvodnju dušikovog oksida, što može povećati sportske performanse.

Na stanju
21,90KM~(11.20 €)
25,90KM
Drugi su također kupili
Detalji

Citrulin Malat - učinkovita mješavina amino kiseline l-citrulina i malata za povećanje proizvodnje dušikovog oksida i performansi

Citrulin Malat je kombinacija aminokiseline l-citrulina i malata (jabučna kiselina) namijenjena svim sportašima snage i izdržljivosti. Njegova velika prednost je što podržava proizvodnju dušikovog oksida. To može osigurati bolju cirkulaciju krvi u tijelu i veću opskrbu aktivnih mišića hranjivim tvarima i kisikom. Na isti način, mliječna kiselina se može učinkovitije ukloniti iz mišića, što također može imati pozitivan učinak na vaše performanse. Zato bi se sportaši snage i izdržljivosti, ljubitelji CrossFita, HIIT-a i timskih sportova trebali usredotočiti na unos citrulin malata jer se mliječna kiselina proizvodi posebno tijekom treninga visokog intenziteta.

 

Citrulin malat je u obliku praha koji se lako topi. Dovoljno ga je dodati vodi ili drugom napitku i možete ga konzumirati. Posebno aktivni sportaši će imati koristi od njegovog unosa. Zbog činjenice da pomaže boljoj cirkulaciji krvi u tijelu, ima puno širu primjenu u tijelu.

 

Citrulin malat i njegove prednosti

  • aktivni spoj aminokiselina l-citrulina i malata (jabučni ocat)
  • podržava proizvodnju dušikovog oksida
  • može poboljšati protok krvi u tijelu, a također i performanse
  • idealan za sportaše snage i izdržljivosti
  • u obliku praha koji se lako topi 

Sastav

100 % L-citrulin malat

 

Preporučena upotreba

Dodajte 250-350 ml vode u shaker, zatim dodajte 2-3 g proizvoda i dobro protresite. Spremno je za konzumiranje. Uzimajte dva puta dnevno.

 

Nutritivne činjenice

Nutritivne vrijednostina 100 g
L-citrulin malat (2:1) 100 g

 

Upozorenje

Dodatak prehrani. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštititi od mraza i izravne sunčeve svjetlosti. Nije pogodno za djecu, trudnice i dojilje. Čuvati izvan dohvata djece. Proizvođač nije odgovoran za štetu uzrokovanu nepravilnom upotrebom ili skladištenjem. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda