BIO Sirup od agave 250 ml - GymBeam

ProizvođačGymBeam

99 %

BIO Sirup od agave je 100% prirodno sladilo na bazi fruktoze s minimom kalorija i niskim glikemijskim indeksom. Sirup od agave je pogodan za dijetu i ljude koji imaju problem s probavljanjem saharoze. Zahvaljujući svom blagom i sladunjavom okusu će poslužit i kao nadoknada šećera, meda ili bilo kojeg drugog sladila.

Na stanju
6,90KM~(3.53 €)
Detalji

BIO Sirup od agave – 100% prirodno sladilo s minimumom kalorija i niskim glikemijskim indeksom

BIO Sirup od agave je 100% prirodno sladilo na bazi fruktoze, koja je slađa nego klasični šećer, a zato je pomoću nje moguće postići jednaku slatkoću jela sa samo polovičnim sadržajem kalorija. Sirup od agave ima minimum kalorija i niski glikemijski indeks.

     

Sirup od agave 350 ml - GymBeam

   

Biljka agave je polupustinjska biljka porodice sukulenata a na području Meksika je već stoljećima tradicionalni sastav prehrane. Sirup se proizvodi isparavanjem na temperaturi 45°C, što je toplota, na kojoj se ne likvidiraju enzimi i vitamini koje agava sadrži.

   

Sirup od agave 350 ml - GymBeam

  

Zahvaljujući svome sastavu i sladunjavom okusu se sirup koristi kao optimalna nadoknada šećera. Istovremeno je pogodan za zaslađivanje deserta, cerealija, voćnih proizvoda, napitaka i peciva s obzirom na svoj blagi aromatični okus. Ako tražite zdravo sladilo, agava je pravi izbor, koji ima u usporedbi s klasičnim šećerom visoku slatkoću i blagotvorno djelovanje na ljudski organizam.

 

BIO Sirup od agave i njegove prednosti

  • 100% prirodno sladilo
  • certificirani BIO proizvod
  • pogodan za ljude, koji imaju problema s probavom saharoze (šećera)
  • ima polovični sadržaj kalorija u usporedbi sa šećerom
  • ima niski glikemijski indeks
  • jednostavno se probavlja
  • pogodan također za djecu 

  

Sastav

100% prirodni BIO sirup od agave.

 

Doziranje

U bilo kojem receptu nadomjestite traženu količinu šećera sa ¾ količine sirupa i proporcionalno smanjite količinu tekućina - jednako kao kod korištenja meda.

   Sirup od agave 350 ml - GymBeam

   

Korištenje

BIO Sirup od agave je slasno i svestrano sladilo, koje će poslužiti kao alternativa šećera, meda, javorovog sirupa i ostalih prirodnih sladila. Ima manju viskoznost kao med, a zato se lakše miješa s namirnicama. Njegov ugodan okus će istaknuti izvorni okus jela. Dobar je za voćne salate, jogurte, müsli i pahuljice, palačinke, na zaslađivanje čaja ili kave, limunada i voćnih napitaka. Pogodan je za zaljeve u salate, za marinade i smjese za roštiljanje. Iskoristit ćete ga u svakom Vašem omiljenom receptu.

 

Tabela nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti100 g
Energetska vrijednost 1260 kJ/ 297 kcal
Bjelančevine 0 g
Masti 0 g
   od toga zasićene masti 0 g
Ugljikohidrati 71 g
   Od toga šećeri 71 g
Vlakna 5,7 g
Sol 0,06 g

 

Upozorenje

Čuvajte na suhom mjestu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije94
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog