BIO RBD Kokosovo ulje - GymBeam

ProizvođačGymBeam

88 %

BIO RBD Kokosovo ulje je proizvedeno postupkom rafiniranja osušene pulpe kokosovih ljuski u BIO kvaliteti. Karakterizira ga visoka točka dimljenja, bijela boja i činjenica da nema miris i okus kokosa. Zahvaljujući svojim svojstvima, biljno ulje je postalo popularno za kuhanje, pečenje, prženje ili prženje hrane u dubokom ulju, jer ne mijenja okus sastojaka i jela, te ne gori.

Na stanju
10,50KM~(5.37 €)
Detalji

BIO RBD Kokosovo Ulje je biljno ulje, idealan je pomoćnik u kuhanju, pečenju, prženju i prženju zdrave hrane u dubokom ulju

BIO RBD Kokosovo ulje je biljno ulje u BIO kvaliteti. Ekstrahirano je iz osušene pulpe kokosove kore, koja se naziva Kopra. RBD označava rafinirano (refined), izbijeljeno (bleached) i deodorirano (deodorized) kokosovo ulje. Većinu njegovog sastava čine laurinska kiselina i drugi trigliceridi srednjeg lanca (MCT), koji doprinose njegovom metaboličkom učinku u tijelu. BIO RBD Kokosovo ulje je proizvedeno postupkom rafiniranja u kojem se ulje ispušta iz prešane Kopre. Zatim se zagrijava na visokoj temperaturi za postupak deodorizacije i filtrira, kako bi se uklonile sve nečistoće i zaostale bakterije. Stoga, dobiveno BIO RBD Kokosovo Ulje nema mirisa ni okusa, ali ima visoku točku dimljenja, koja se kreće između 200 -230 °C.

                

Zahvaljujući svojim svojstvima, BIO RBD Kokosovo Ulje je popularan sastojak u kuhinji. Možete ga koristiti za kuhanje, pečenje, prženje i prženje hrane u dubokom ulju, jer ne gori, te za razliku od djevičanskog ulje, ne mijenja okus sastojaka. Ima čvrstu konzistenciju kada se čuva na temperaturi do 23 °C, tako da ga možete koristiti kao zamjenu za kremasti maslac ili namaz. Sastav ulja je isključivo biljnog podrijetla i dolazi iz organskog uzgoja, stoga je pogodan za vegane i ljubitelje zdravog načina života.

 

Štoviše, BIO RBD Kokosovo Ulje se ne koristi samo u kuhanju. Njegovi učinci su popularni i u kozmetici, gdje se koristi za kreme, meleme i druge proizvode za lice, kožu i kosu.          

                      BIO RBD Kokosovo ulje - GymBeam

 

BIO RBD Kokosovo Ulje i prednosti

  • biljno ulje organske kvalitete
  • rafinirano i izbijeljeno kokosovo ulje koje nema miris
  • ima visoku točku dimljenja
  • pogodno za zdravo kuhanje, pečenje i prženje
  • može se koristiti u njezi kože i kose
  • pogodno i za vegane

               

Sastav 

BIO RBD rafinirano (refined), izbijeljeno (bleached) i deodorirano (deodorized) kokosovo ulje. 

                     

Preporučena upotreba 

Pogodno je za pečenje. kuhanje i prženje.

         

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti 100 g
Energetska vrijednost 3 700 kJ / 884 kcal
Masti 100 g
   od kojih zasićene masti  91 g
Ugljikohidrati  0 g
   od kojih šećeri 0 g
Proteini 0 g
Sol 0.0 g

 

Upozorenje 

Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije6
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog