BIO Začin za Salatu 35 g - Sonnentor

ProizvođačSonnentor

0
0 %

BIO Začin za Salatu je fina mješavina začina koja ne sadrži dodanu sol. Sastoji se od sušenog bilja kao što su estragon, ljupčac, ružmarin, timijan i bosiljak. Zahvaljujući ovoj prepoznatljivoj kombinaciji, mješavina je savršena za začinjanje bilo koje salate. Odlično se slaže s tjesteninom, sirom i povrćem.

Na stanju
37,90KM~(19.38 €)
Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

BIO Začin za Salatu je mješavina od raznolikog bilja bez dodane soli puna okusa i mirisa

BIO Začin za Salatu je nježna mješavina začina koja se sastoji od ukupno 13 pažljivo odabranih biljaka, zahvaljujući kojima je puna okusa i mirisa. Sastojci uključuju estragon, ljupčac, ružmarin, timijan, anis, bosiljak, origano, komorač, kopar, mažuran, matičnjak, kim i divlji češnjak. Mješavina ne sadrži dodanu sol, tako da možete uživati u prirodnom okusu bilja. Začin je izvrstan za pripremu bilo koje salate. Odlično se slaže s tjesteninom, sirom i povrćem. Uz pomoć ulja, balzamika i drugih sastojaka možete napraviti bezbroj preljeva savršenih ukusa koji su najprikladniji za zdrave salate. Stoga se ne morate brinuti da će zdrava prehrana biti dosadna i neukusna. Uz ovu mješavinu začina definitivno nema šanse da vaše jelo bude dosadnog okusa.

  

BIO Začin za Salatu dolazi iz kontroliranog organskog uzgoja i ne sadrži aditive. Ručno je pakiran u eko-ambalažu koja se može reciklirati i koja će se svidjeti svim ljudima kojima je stalo do našeg planeta.

            

BIO Začin za Salatu i njegove prednosti 

  • mješavina 13 biljaka 
  • ne sadrži dodanu sol niti aditive 
  • BIO kvalitete 
  • ima intenzivan okus i aromu 
  • izvrstan za salatu 
  • pakiran u eko ambalažu 
  • ručno pakiran 

      

Sastav 

Ljupčac *, estragon *, origano *, majčina dušica *, bosiljak *, ružmarin *, kopar *, matičnjak *, kim *, komorač *, anis *, mažuran *, divlji češnjak *. 

* iz kontroliranog organskog uzgoja 

     

Upozorenje 

Čuvati u zatvorenoj posudi na hladnom i suhom mjestu. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog