Guarana - GymBeam

ProizvođačGymBeam

82 %

Guarana je ekstrakt biljke Paullinia cupana koji sadrži korisnu dozu od 110 mg kofeina u jednoj kapsuli. Kao rezultat, ima stimulativne učinke koje ćete cijeniti tijekom tjelesnih i mentalnih performansi. Nadalje, bogat je izvor antioksidansa koji štite stanice od oksidacijskog stresa. 

 

Na stanju
12,50KM~(6.39 €)
Detalji

Guarana sadrži učinkovitu dozu od 110 mg kofeina u jednoj kapsuli za pojačavanje energije na poslu ili prije treninga  

Guarana sadrži ekstrakt biljke Paullinia cupana porijeklom iz Amazone, čiji su plodovi popularni među lokalnim stanovništvom zbog svojih stimulativnih učinaka. Prirodni je izvor kofeina, koji se nalazi u jednoj kapsuli, koja sadrži 110 mg. Iz tog je razloga pogodna je kao pojačivač tijekom tjelesnih i mentalnih performansi. 

                       

Guarana je jedna od najpopularnijih supstanci na svijetu koja se koristi za bolju budnost i koncentraciju. Također je čest dio fat burnera. Uz kofein, guarana sadrži i niz drugih aktivnih sastojaka koji se smatraju snažnim antioksidansima. Idealna je ako vam je potreban poticaj energije na poslu, za učenje ili prije treninga. Proizvod je dostupan u praktičnim kapsulama.

         

Guarana - GymBeam

            

Guarana i njene prednosti 

  • jedna kapsula sadrži 110 mg kofeina 
  • dobivena iz prirodnog izvora biljke Paullinia cupana 
  • ima pojačavajuće učinke 
  • izvor je antioksidansa 
  • pogodna za vegane 
  • u praktičnom obliku kapsula

               

Sastav 

Ekstrakt guarane (Paullinia cupana) (22% kofeina), sredstva protiv zgrudnjavanja (kalcijev fosfat, magnezijev stearat), kapsule hipromeloze. 

                           

Preporučena upotreba 

Uzimajte 1 kapsulu na dan.  

          

Tablica nutritivnih vrijednosti 

Nutritivne vrijednosti 1 kapsula
Ekstrakt guarane (Paullinia cupana) 500 mg
- kofein  110 mg

                                                        

Upozorenje 

Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Proizvod nije namijenjen djeci, trudnicama i dojiljama. Čuvati izvan dohvata male djece. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 25 °C. Zaštititi od smrzavanja i izravne sunčeve svjetlosti. 

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije11
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog