Hrskava Granola Hawaiian 500 g - Mornflake

ProizvođačMornFlake

98 %

Hrskava Granola Hawaiian je napravljena od zobenih pahuljica i obogaćena je mješavinom sušenog voća, orašastim plodovima i sjemenkama. Ima doista sladak okus zahvaljujući prirodnom zaslađivaču medu. Može se pohvaliti s visokim sadržajem vlakana, proteina, ugljikohidrata, zdravih masti, ali i optimalnim omjerom beta-glukana. S ovom izuzetno hrskavom mješavinom, možete lako pripremiti nutritivno bogat doručak, snack ili večeru. 

Na stanju
5,90KM~(3.02 €)
7,90KM
Drugi su također kupili
Detalji

Hrskava Granola Hawaiian je napravljena od zobenih pahuljica i mješavine orašastih plodova, sjemenki i sušenog voće, idealna je kao fitness doručak ili snack

Hrskava Granola Hawaiian je izuzetno ukusna granola napravljena od zobenih pahuljica, s kojom možete lako pripremiti nutritivno bogat doručak, snack ili večeru. Obogaćena je i mješavinom sušenog voća, kao što su grožđice, banana ili egzotično voće u obliku ananasa i papaje. Sadrži i kokosovo ulje, sjemenke suncokreta i nasjeckane lješnjake. Za njen jedinstveno sladak okus će se pobrinuti prirodni zaslađivač u obliku meda. Osim toga, može se pohvaliti visokim sadržajem vlakana, proteina, ugljikohidrata, zdravih masti, ali i optimalnim omjerom beta-glukana iz zobi. Oni pomažu održavati normalnu razinu kolesterola u krvi i smanjuju porast glukoze u krvi nakon obroka, koji je bogat sa zobi. Hrskava Granola Hawaiian daje najmanje 1 g zobenog beta-glukana po dozi (45 g), što je do 33% preporučene dnevne doze (3 g).

            

Hrskava Granola Hawaiian i njene prednosti

  • napravljena je od zobenih pahuljica
  • obogaćena je mješavinom sušenog voća, orašastih plodova i sjemenki
  • zaslađena je medom
  • može se pohvaliti bogatim sadržajem vlakana, proteina, ugljikohidrata i zdravih masti
  • sadrži optimalan omjer beta-glukana

                

Sastav

Morfflake zobene pahuljice (60%), miješano sušeno voće, orašasti plodovi i sjemenke (18%), pečene grožđice (8%), zaslađene suhe banane (4%) (banana, kokosovo ulje, šećer, prirodni okusi), zaslađeni sušeni ananas ( 2%) (šećer, ananas, limunska kiselina, konzervansi: sumpor-dioksid), zaslađena sušena papaja (2%) (papaja, šećer, konzervansi: sumpor-dioksid), kokosovo ulje (2%), sjemenke suncokreta, sjeckani lješnjaci , šećer, palmino ulje, med (1,5%).

               

Doziranje

Uzimajte jednu dozu (45 g) dnevno.

                      

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti100 g
Energetska vrijednost  391 kcal
Masti  11,1 g 
Ugljikohidrati  61,6 g
Vlakna 6,5 g 
Proteini  7,8 g
Sol  0,02 g

   

Upozorenje 

Nije pogodno za osobe koje su alergične na mlijeko, pšenicu, ječam, pir ili raž zbog metoda korištenih u proizvodnji ovog proizvoda. Može sadržavati i druge orašaste plodove. Oprez: Mala djeca se mogu ugušiti od orašastih plodova. Informacija o alergenima, uključuje žitarice koje sadrže gluten, u sastavu proizvoda su označeni masnim slovima.

Pojedinosti o proizvodu
Varijacije proizvoda