Proteinski Mug Cake Mix ili kolač u šalici je ukusni desert, koji pripremite u mikrovalnoj pećnici tijekom 90 sekundi. Sadrži skoro 20 g bjelančevina u dozi, dobivenih iz kvalitetnog proteina sirutke. Osim toga ima visok sadržaj vlakana, koje osiguravaju dugotrajni osjećaj zasićenosti. Njegova je priprema jednostavna i brza što će cijeniti prije svega zauzeti ljudi. Probajte ovu zdravu alternativu slatkišima i dopunite vaš unos bjelančevina!
Proteinski Mug Cake Mix - proteinski desert sa skoro 20 g bjelančevina u jednoj dozi i visokim sadržajem vlakana, koji se priprema u 90 sekundi
Proteinski Mug Cake Mix je ukusni desert, koji se priprema u mikrovalnoj pećnici tijekom 90 sekundi. Služi kao izvrsni proteinski snack, pošto sadrži skoro 20 g bjelančevina u dozi, dobivenih iz kvalitetnog proteina sirutke. Ovaj pridonosi rastu i održavanju mišićne mase, podupire regeneraciju i pozitivno utječe na imunološki sustav. Osim toga ima visok sadržaj vlakana, koje osiguravaju dugotrajni osjećaj zasićenosti.
Sigurno će vas zadovoljiti činjenica da za pripremu ovog deserta ne morate biti sjajni kuhar - dovoljno je slijediti jednostavne upute. Njegova je priprema brza, što će cijeniti prije svega zauzeti ljudi. Protein Mug Cake Mix namijenjen je svima, koji žele povećati svoj dnevni unos bjelančevina, ili traže zdravu alternativu običnim slatkišima.
Proteinski Mug Cake Mix i njegove prednosti
- proteinski desert
- skoro 20 g bjelančevina po dozi
- podupire rast i zaštitu mišića
- sa visokim sadržajem vlakana
- zdrava alternativa slatkišima
- njegova je priprema jako brza - gotov je u 90 sekundi
- idealan je za zauzete ljude
- dostupan u 2 arome
- ima izvrstan okus
Sastav
Okus vanilija s komadićima borovnice: koncentrat proteina sirutke (40%), pšenično brašno, obrano mlijeko u prahu, dekstroza, kukuruzni škrob, zaslađivači (sorbitol, sukraloza), jaja u prahu, maslinovo ulje, biljna vlakna, zgušnjivač (hidroksipropilmetilceluloza), sredstva za podizanje (vinski prašak za pecivo, soda bikarbona), aroma, liofilizirane borovnice (0,5%), regulator kiselosti (limunska kiselina), morska sol.
Okus čokolada s komadićima čokolade: koncentrat proteina sirutke (39%), komadići čokolade 10% (šećer, punomasno mlijeko u prahu, kakao maslac, kakao masa, sirutka u prahu, emulgator: sojin lecitin), pšenično brašno, dekstroza, kukuruzni škrob, odmašćeni kakao u prahu (6%), zaslađivači (sorbitol, sukraloza), jaja u prahu, obrano mlijeko u prahu, maslinovo ulje, biljna vlakna, sredstva za podizanje (vinski prašak za pecivo, soda bikarbona), zgušnjivač (hidroksipropilmetilceluloza), aroma, morska sol.
Kako pripremiti Mug Cake?
- U šalici pomiješajte 1 mjericu (50 g proizvoda) s 50 ml obranog mlijeka.
- Ovu šalicu stavite u mikrovalnu pećnicu i pecite na najvišoj temperaturi 90 sekundi.
- Nožem izvadite kolačić iz šalice. Voilá! Dobar tek!
Tablica nutritivnih vrijednosti
Nutritivne vrijednosti - čokolada s komadićima čokolade | 100 g | 1 doza (50 g) |
---|---|---|
Energetska vrijednost | 1583 kJ/ 378 kcal | 792 kJ/ 189 kcal |
Masti | 8,6 g | 4,3 g |
od toga zasićene masti | 3,9 g | 2 g |
Ugljikohidrati | 38 g | 19 g |
od toga šećeri | 19 g | 9,5 g |
Vlakna | 5,7 g | 2,9 g |
Bjelančevine | 36 g | 18 g |
Sol | 0,39 g | 0,20 g |
Nutritivne vrijednosti - vanilija s komadićima borovnice | 100 g | 1 doza (50 g) |
---|---|---|
Energetska vrijednost | 1520 kJ/ 363 kcal | 760 kJ/ 182 kcal |
Masti | 4,8 g | 2,4 g |
od toga zasićene masti | 1,9 g | 1 g |
Ugljikohidrati | 41 g | 20,5 g |
od toga šećeri | 18 g | 9 g |
Vlakna | 2,6 g | 1,3 g |
Bjelančevine | 39 g | 19,5 g |
Sol | 0,39 g | 0,20 g |
Upozorenje
Proizvod nije zamjena za raznoliku i uravnoteženu prehranu. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati na suhom mjestu.
Informacije za alergičare: Sadrži gluten, jaja, soju i mlijeko. Proizvod može sadržavati orahe i sezam u tragovima.
Proteinski Mug Cake Mix 500 g - GymBeam
Review of Product
Overall Rating
of Verified Customer
88.8 %
Most Beneficial Positive Review of Product
Most Beneficial Negative Review of Product
Upozorenje:
Čuvati na hladnom i suhom mjestu.