Valerijana 500 mg - NOW Foods

ProizvođačNOW Foods

70 %

Valerijana 500 mg je ekstrakt korijena valerijane (Valeriana Officinalis) u obliku kapsula koje su također prikladne i za vegane.

Na stanju
41,90KM~(21.42 €)
Detalji

Valerijana 500 mg -  ekstrakt korijena valerijane u obliku kapsula

Valerijana 500 mg stoljećima je u mnogim kulturama poznata po svojoj sposobnosti da poboljša kvalitetu spavanja. Valerijana (Valeriana Officinalis) raste u Europi i dijelu Azije, a njen korijen koristi se u ljekovite svrhe još od vremena stare Grčke i Rima. Danas je valerijana predmet mnogih istraživanja zbog utjecaja na razinu gama-aminobuterne kiseline (GABA) u mozgu. Funkcija GABA-e u tijelu je smanjenje aktivnosti neurona, a prema istraživanjima, ekstrakt valerijane može potencijalno povećati razinu GABA, što pozitivno utječe na anksioznost i kvalitetu sna. U jednoj kapsuli nalazi se 500 mg ekstrakta korijena valerijane. Proizvod je pogodan i za vegetarijance.

                     

Valerijana 500 mg i njezine prednosti

  • 500 mg ekstrakta u 1 kapsuli
  • praktičan oblik kapsula
  • također prikladno i za vegane

                         

Sadržaj

Valerijana (Valeriana officinalis), celuloza (kapsula).

                

Doziranje

Uzmite 2 kapsule prije spavanja, prema potrebi.   

               

Tablica nutritivnih vrijednosti

Nutritivne vrijednosti1 doza (2 kapsule)
Ugljikohidrati <1 g
Valerijana
   (Valeriana officinalis) (korijen)
1 g (1,000 mg)

                    

Upozorenje

Ne proizvodi se od kvasca, pšenice, glutena, soje, mlijeka, jaja, ribe, školjki ili orašastih plodova. Proizvodi se u GMP pogonu koji obrađuje druge sastojke koji sadrže ove alergene. Ne preporučuje se trudnicama i dojiljama ili ako imate zdravstvenih problema. Čuvati izvan dohvata djece. U ovom proizvodu može doći do prirodne promjene boje kapsula. Nakon otvaranja čuvajte na hladnom i suhom mjestu. Proizvod može uzrokovati pospanost. Ne upravljajte vozilima ili teškim strojevima nakon konzumiranja valerijane. Nemojte konzumirati pakiranje koje nije svježe te čuvajte u bočici.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije3
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu