BIO Sjemenke Smeđeg Lana - VanaVita

ProizvođačVanaVita

100 %

BIO Sjemenke Smeđeg Lana su bogat izvor vlakana, proteina, nezasićenih masti i omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Sjemenke lana su jedan od najbogatijih izvora alfa-linolenske kiseline (ALA), koja doprinosi održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Također sadrže mnogo vitamina, minerala i drugih sastojaka korisnih za zdravlje. Osim toga, lako ih možete uvrstiti u svoju prehranu, sjemenke lana samo dodajte u kašu za doručak, u jogurt ili proteinski napitak. 

Na stanju
63,90KM~(32.67 €)
Drugi su također kupili
0
0 %
0
0 %
0
0 %
0
0 %
Detalji

BIO Sjemenke Smeđeg Lana - izvor vlakana, proteina i zdravih masti koje se lako mogu uvrstiti u vašu prehranu

BIO Sjemenke Smeđeg Lana su sitne sjemenke od kojih se pravi ulje, poznate su tisućama godina, ali su tek nedavno postale popularne kao zdrava hrana. Kvalitetan su izvor vlakana i proteina s minimalnom količinom šećera. Sadrže sve esencijalne aminokiseline, osim lizina, a bogate su argininom i glutaminom. BIO Sjemenke Smeđeg Lana su također popularne zbog svog visokog sadržaja zdravih nezasićenih masti, posebno omega-3 i omega-6 masnih kiselina. Alfa-linolenska kiselina (ALA), koju ljudsko tijelo ne može proizvesti, a mora se unositi putem hrane ili dodatak prehrani, obilno sadrže sjemenke lana. ALA igra važnu ulogu u održavanju normalne razine kolesterola u krvi. Osim spomenutih hranjivih sastojaka, sjemenke lana također sadrže vitamine i minerale, a to su bakar, fosfor i magnezij.

   

BIO Sjemenke Smeđeg Lana možete lako uvrstiti u vašu prehranu. Jednostavno ih dodajte u jogurt, kašu za doručak, proteinski napitak ili ih koristite u kuhanju ili pečenju.

   

BIO Sjemenke Smeđeg Lana - Vanavita

 

BIO Sjemenke Smeđeg Lana i njihove prednosti

  • zdrava hrana
  • izvor vlakana i biljnih proteina
  • sadrže omega-3 i omega-6 masne kiseline
  • pune vitamina i minerala
  • mogu se lako uvrstiti u vašu prehranu
          

Sastav  

100% sjemenke smeđeg lana.

   

Tablica nutritivnih vrijednosti   

Nutritivne vrijednosti100 g
Energetska vrijednost 2234 kJ / 534 kcal
Proteini 18.3 g
Masti 42.2 g
  od kojih zasićene masne kiseline 3.7 g
Ugljikohidrati 28.9 g
   od kojih šećeri 1.6 g
Sol 0.07 g

           

Upozorenje    

Čuvati na temperaturi do 25 °C i relativnoj vlažnosti do 70%. Proizvod može sadržavati gluten, soju, orašaste plodove i sjemenke sezama.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije6
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu
Blog