Black Burn - Stacker2

ProizvođačStacker 2

0
80 %

Black Burn Micronized je sagorjevač masti sa znanstveno dokazanim sastojcima. Obogaćen je s 300 mg kofeina i ketona, što je relativno novi sastojak u sagorjevačima masti. Veoma je popularan među profesionalnim sportašima. Sagorjevač masti je pogodan i za vegane.

Na stanju
48,90KM~(25.00 €)
Detalji

Black Burn Micronized sagorijevač masti koji sadrži ketone i 300 mg kofeina

Black Burn Micronized je sagorjevač masti koji sadrži znanstveno dokazane sastojke. Obogaćen je s 300 mg kofeina, koji pomaže pojačati energiju prije vježbanja i povećati vašu budnost i pažnju, što dovodi do veće koncentracije na treningu.

    

Black Burn Micronized formula uključuje ketone, koji su relativno novi sastojak sagorjevača masti. Veoma je popularan među profesionalnim sportašima. Sagorjevač masti sadrži i vitamin B12, koji doprinosi smanjenju iscrpljenosti i umora, te pravilnoj funkciji metabolizma. To je neophodno za proizvodnju energije.    

       

Proizvod je također pogodan za osobe koje pokušavaju izgubiti kilograme ili žele biti puni energije prije treninga. Pogodan je i za vegane.

     

Black Burn Micronized i njegove prednosti    

  • sadrži 300 mg kofeina
  • sadrži ketone i vitamin B12
  • povećava pažnju i budnost
  • doprinosi pravilnom metabolizmu
  • smanjuje umor i iscrpljenost

   

Sastav

Burn Micronized KT3X mješavina: ekstrakt maline (ketoni koji su prirodno prisutni), ekstrakt Camellia Sinensis (listovi), Garcinia Cambogia (standardizirano na 50% polifenola i EGCG) (ekstrakt listova zelenog čaja), Yerba mate (plod), kolin bitartrat, Guarana ( Paullinia cupana - sjeme), Capsicum Annuum (ekstrakt cijele paprike), sibirski ginseng, vitamin B12 (cijanokobalamin - 10 mcg - RI 400%), kofein (bezvodni), sustav potpore: izomaltuloza, sredstvo za zakiseljavanje (limunska kiselina), aroma, prirodna boja , zaslađivač (sukraloza - 36 mg).

 

Preporučena upotreba   

Otopite 1 mjericu u 200 ml vode i popijte 15 minuta prije doručka. Uzmite još jednu mjericu 8 sati kasnije, popodne.

      

Tablica nutritivnih vrijednosti   

Nutritivne vrijednosti1 doza (5 g)
Black Burn Micronized KT3X Mješavina 550 mg
Kofeina (bezvodan) 300 mg

        

Upozorenje   

Visok sadržaj kofeina. Ovo je dodatak prehrani. Dodaci prehrani se ne smiju koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu. Proizvod bi se trebao koristiti u kombinaciji s raznoliko prehranom i programom vježbanja, kako bi se postigli najbolji mogući rezultati. Čuvati na hladnom i suhom mjestu izvan dohvata djece. Proizvod nije namijenjen osobama mlađim od 18 godina. Proizvod nije namijenjen za dijagnozu, liječenje ili prevenciju bilo koje bolesti. Nije pogodno za trudnice i dojilje. Ako koristite i druge dodatke prehrani ili stimulanse (poput kofeina), prije uzimanja proizvoda posavjetujte se sa svojim liječnikom. Nemojte uzimati proizvod ako imate problema sa srcem ili krvnim žilama, povišeni krvni tlak, dijabetes, glaukom, bolesti štitnjače, bolest bubrega ili prostate. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

Pojedinosti o proizvodu
Recenzije2
Varijacije proizvoda
Pitanja o proizvodu